Theatervrienden Dokkum e.o.

Links

 

Theater Sense, Dokkum

 

Geniet in theater Sense van boeiende, afwisselende voorstellingen voor jong en oud.

In de theaterzaal wordt gebruik gemaakt van hoogstaande techniek. De ruimte waar maar liefst 400 zittende gasten en 1000 staande gasten kunnen genieten van een avond uit. Er is volop parkeergelegenheid. Om de avond compleet te maken kunt u lekker napraten in onze lounge club of foyer. Onder het genot van een drankje, een ontspannen aanvulling op een geweldige avond uit.

 

http://www.sensedokkum.nl/theater/

Filmhuis Dokkum

 

Het stichtingsbestuur kwam tot de oprichting van het filmhuis omdat Dokkum, twee jaar na het sluiten van de Harmonie, verstoken bleef van de vertoning van films in het algemeen en goede Filmhuisfilms in het bijzonder. Dat kon geen kant uit vond ze en oriƫnteerde zich bij het Centrum voor Film in Friesland en bracht bezoeken aan andere filmhuizen. Inmiddels werd ook contact gezocht met politiek, bedrijfsleven, verenigingen, fondsen, enthousiaste particulieren en natuurlijk de exploitant van het theater Sense. Dit alles resulteerde in een steeds groter wordend enthousiasme bij het bestuur. Dat Filmhuis moest er komen... en vanaf 13 januari 2009 is het er!

De stichting beschikt inmiddels over de drie voorwaarden voor een goed functionerend Filmhuis: een goed en professioneel bioscoopscherm, een beamer van niveau en het gebruik van de prachtige theaterzaal van theater Sense.

 

http://www.filmhuis-dokkum.nl