Theatervrienden Dokkum e.o.

Over ons,

 

Onze vereniging stimuleert en promoot het culturele leven in Dokkum en omgeving. Dat concentreert zich op theater- en filmvoorstellingen in theater Sense.

 

Theaters in het hele land hebben momenteel te maken met forse bezuinigingen. Wij zijn dan ook heel blij, dat de Gemeente Dongeradeel zich meerjarig financieel garant stelt om voorstellingen in theater Sense mogelijk te maken.

 

Als bestuur zijn wij nauw betrokken bij de samenstelling van het programma. Het programma varieert van cabaret-, muziek-, toneel-, dans- tot  jeugdvoorstellingen (zowel in het Nederlands als in het Fries).

 

Theater Sense heeft 400 zitplaatsen, maar is zodanig ingericht dat je bovenop een voorstelling zit. Helaas is het theater niet geschikt voor grotere producties. Daarom zoeken wij jaarlijks twee bijzondere voorstellingen uit in theater de Lawei. Deze voorstellingen bieden wij onze leden met korting aan. Het zijn voorstellingen, die meestal snel uitverkocht zijn, daarom reserveren wij vooraf een flink aantal plaatsen.

 

Daarnaast ben je als lid van de Theatervrienden ook automatisch lid van het Filmhuis; een zeer bijzonder pakket films wordt twee keer per maand vertoond. Bij iedere Filmhuisvoorstelling ontvang je korting op vertoon van je ledenpas.

 

Bezoek gewoon eens één van de voorstellingen en ... je zal genieten.

 

Van harte welkom in theater Sense.

 

Henri Geursen,

voorzitter Theatervrienden Dokkum e.o.